Tyska Hundraser

Förstora ImageDogs är en underart av varg, en medlem av Carnivora familjen. Domesticeringen av den grå vargen började cirka 15000 år sedan. Med närhet till människors liv och kultur, hundar utvecklat en utmärkt intelligens och social förståelse. Från jakt och besättning skydd till hus och säkerhet bomb landslag, har hundar utvecklats som “Människans mest trogna vän”.

Den tyska spetsen, bayerska Mountain Hound, tyska Korthårig pekaren och Schäfer är några av de mest kända av tyska hundar. En detalj studie av dessa raser är följande:

Tysk spets, Tysk spets är en av de äldsta hundraser. Många moderna raser har utvecklats från det. I grunden är Tysk spets används för att namnge både en ras och en typ av hund. Tyska litteraturen har nämnt om Spitz hundar i 1450-talet. Det sägs att dessa hundar köptes till Europa av Viking plundrare. The Grossespitz (stor i storlek), mittelspitz (medium i storlek), Kleinspitz (liten i storlek), Keeshond och Pomeranian är några av de tyska spetsen typer av hundar. De var också som American Eskimo hundar på grund av utbredd anti-tyska känslor i första världskriget

Den tyska spetsen hundar är vanligtvis vita, men de mindre kan hittas i olika färger, såsom svart, brunt, orange och Wolf grå. Alla tyska Spitz hundar har en räv som huvud och tjockt hår på huvudet, i förhållande till hela kroppen. De har väldigt små fötter med hår i-mellan dem. Ögonen är små i förhållande till kroppen, särskilt i fråga om små Spitz hundar. Öronen är triangelformade och högt ansatta på huvudet. Deras svansar hoprullade på toppen av ryggen. Nästan alla tyska spetsen ha dubbla lager. Höjden av högre tyska spetsen rad 16 till 17 inches (40,5-41,5 cm) och av de mindre mellan 16-17 inches (40,5-41,5 cm). Deras genomsnittliga vikt är cirka 10-18 kg.

Den tyska spetsen hundar är lämpar sig för en lägenhet liv. De älskar långa promenader och kan följa med befälhavaren för ett 20 kilometers promenad, varje dag. De är en mycket elegant, glad och glad ras. De är också mycket uppmärksam, alert och dynamisk, vilket gör dem bra vakthundar. These hundar förväntar sig mycket av mänsklig uppmärksamhet och kärlek att reagera och behaga sina herrar. De måste utbildas i några dagar som ägare är chef och då bara de börjar lyda befälhavaren. Om de inte får en ordentlig ledare i sin herre, kan de vända även aggressiv och nervös. Om utbildade ordentligt, de blir mycket bra kamrater och umgås lätt. Deras förväntade livslängd är normalt 12-13 år.

Bayerska Mountain Hound, The Bavarian bergshundar är också kända som “doft hundar” eftersom de jagar i kraft av lukten. De väger mellan 20-25 kg och är 44-52 cm hög. De har en stark, långsträckt huvud. Kroppen struktur är atletisk och de är mindre mottagliga för sjukdomar. De är bruna, mörkt kaffe, gyllene eller rött. Ansiktet är svart, med svart eller röd näsa och mycket vida näsborrar. Svansen är lång och inte ringlad eller böjd för att underlätta snabbare igång. Bayerska Mountain hund är mycket smart, lydig, energisk och har snabbt inlärningsförmåga. Generellt, passar de inte i staden livsstil. De behöver tillräckligt utrymme för att köra och motion. De behöver lärare som är mycket tålmodig och god.

Tyska Korthårig Pointer, denna ras av hundar utvecklades i 1800-talet, särskilt för jakt. En tunn, strömlinjeformad kropp, långa öron, starka bakben och en kuperad svans, hjälpa dem att springa fort. Deras ögon är mörkbruna och de komplettera sina rika bruna bilens färg. Pekare är mycket lojal och lydig. De är särskilt skydd av barn i en familj. Denna hundras har mycket höga energinivåer och utbildning är ett måste för att undvika att uppleva någon konstig hund beteende.

Schäfer, den tyska Shepherd är en hundras som i grunden utvecklades för besättningen bevakning, särskilt får. Det är relativt en yngre art av hund, som utvecklades i början av 1900. De är 55-65 cm lång och väger mellan 22-40 kg. Mestadels är de i svart eller rött till färgen med en svart ansikte. De är mycket aggressiva hundar och måste hanteras med försiktighet. De hittar arbete i det militära och polisiära tjänster, eftersom deras intelligens och starka gripa makten.

Nu en dag, många överlägsen hundraser finns tillgängliga, så vi kan plocka någon av dem enligt våra krav. Hundar kommer alltid att vara “mest betrodda” följeslagare av människor, utan tvekan faktiskt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply